Pages

Monday

tagged questions



okeh firstly. pagi pagi bute lagi dah bangon nak pegi hantar mera or my 3rd sis pegi kmph. aku pon tak paham kenape kene bangon awal gile padahal matrik tu setengah jam je dari rumah  -_-  so aku nak ikot jugak tak kire sebab aku dah lame tak pegi matrik. rindu gila gila gila gila gila !


actually motif sebenar update. nih haa cik Nur amalina dengan rajinnye tagged aku kemarin and suroh aku jawab. malas wei malas. haha. tapi sebab aku dengki aku nak tag orang lain jugak biar korang jawab jugak. haha. tapi takpelah boleh curik curik update blog time keje nanti. thrill sket. jadi besoklah aku update ye nana.


okeh so I will tag Fiza and Mera and Mai and Aiman and Syud and Redhuan. so all of u MUST update EVERYDAY same as what will I do. aku saje nak dengki sebab korg  boleh dudok rumah takde keje kan hah jawab jawab ! 







Day One :
10 things about you


Day Two :
10 things you love


Day Three :
10 things you hate


Day Four :
10 things you want to say to one person


Day Five :
10 wishes


Day Six :
10 items you can't live without


Day Seven :
10 important people


Day Eight :
10 of your favourite songs


Day Nine :
10 ways to win your heart


Day Ten :
10 final words


p/s : hapy holidayy friends !

7 comments:

  1. wooih,zaa..ak byk koje laaa! ak xcuti lg ni. >.<
    tggu la ak free ak update. :D

    ReplyDelete
  2. hahaha..bgus2..ak pon saje je dengki kat ko za.tu yang ak tag.haha...at least tade bersawang blog ko.baik kan ak..kih kih

    ReplyDelete
  3. aiman : jawab bile free weh ! haha

    ReplyDelete
  4. redh : ah aku kire ape. haha. nanti free kau update laah :D

    ReplyDelete
  5. nana : HAHA. yelaa wehh. terime kasih laa bagi aku byk keje ye. haha

    ReplyDelete

leave ur msg guys ;)