Pages

Tuesday

cabaran tagged. haha



Day one : 10 things about me


there is some things about me.so I've solved the first tagged questions !




- aku seorang yg gilekan kaler kelabu.


- boleh terime lagi kalau tengok movie hantu or kene kacau hantu. tapi TAK boleh terime dgn bende kejam or kekejaman. benci penindasan ! * tetibe.


- salu habiskan mase berjam jam hanye dengan baring dan nyanyi mp3 sendirian kuat kuat. smpai skang msih belom seda diri lagi betape berhargenye masa itu.


- bercita cita manjadi wanita bekerjaya and bekerja di syarikat yg meja penuh dgn kertas. fail. project. suwit ! adventure gile ! * dats why tak minat apply engineering.


- comel. hakhak


- sgt tak reti nak pendam pape. if aku tak puas ati so aku bagitawu. if aku tak suke  so aku taknak. if org tak reti bahase so aku tak layan. if org tak suke aku then aku tak heran.


- kalau tido mesti akan pakai selimut. tak kire pagi petang siang malam hujan panas -_-


- sgt lah tak reti minom susu and makan cheese. muntah wei.


- agak takot dengan kucing -_-  err. next !


- sgt kurus gile tinggi pulaktu plus BMI tak cukop plus tak matang. haha. no wonder lah org salu ingat aku anak num 3 padahal aku nih kakak wei kakak. 


(^_^)

2 comments:

leave ur msg guys ;)