Pages

Thursday

THE HAPPENING WEEKEND !



last weekend adalah hari bersuka ria setelah menempuh weekdays yang ade class yg pack gile smpy jam 7 pm. so satu plan dibuat.


semua orang emosi gile nak pegi picnic bile pagi pagi sabtu tu semua dah siap tepacak depan pintu bilik awal jam 7.45 am.after that kitorang pegi breakfast and start naik bas lompat ke SEDILI dalam 3 jam baru sampai. pegi SEDILI mmg best gile sebab kat sane mmg banyak ketam, udang, belangkas, tiram and so on. keluarga angkat kitorang jugak mmg tinggal kat SEDILI so takde hal laa nak bermalam kat sane. terase adventure gile diri ini. 


pepagi dah betolak wehh

sampai di perhentian bas SEDILI


lepas zohor selamat smpai then rehat kejap sebab ptg tu nak pegi round kampung SEDILI. terime kasih mak mak angkat sebab kasi pinjam moto merempit tak payah pakai topi keledar. hehe. kitorang jalan jalan di resort and melawat kawasan kat mane belangkas diternak. seriously. it was an enjoyed moments. the time that we've spent together.

amannye suasana kampung :')




pagi ahad pulak kitorang semua and semua family angkat pegi picnic kat tepi pantai. happening gile dengan ombak besar and air masin masok telinge dan mulot. haha. ombak besar air pasang tapi mandi jugak sebab dah lame tak mandi. dah tak kire dah hitam ke tak. bapak angkat juz tengok je perangai semua. hehe.

tempat belangkas diternak


semangat makcik nih buat inai !




petang tu gerak balik UTM with the most thank you for them. seriously sgt bermakna !


5 comments:

  1. pergh best arh..agak2 bape kos klu g picnic sne??

    ReplyDelete
  2. best siot. kos ? taklaa byk ngat. kos bas pegi balik je laa ;)

    ReplyDelete
  3. owwh,kat sane ad la hotel @ chalet @ homestay? agak2 mahal x? ~.~

    ReplyDelete
  4. ade chalet laa. tapi harge biase. seriously. eh eh nak pegi ke ? hehe

    ReplyDelete
  5. owwh,agak serious jgk la..skg ni tgh cari tempat utk mjlis reunion geng dak2 klas dlu..
    nk join ke? huhu

    ReplyDelete

leave ur msg guys ;)