Pages

Tuesday

tadi member aku sorg yg byk mase terluang nih tag soalan. beliau adalah MAI. disebabkan beliau hanya akan syg aku jika aku jawab soalan tag. * geli gile aku maka aku pon terpakse akan jawab.


1. apa benda penting dlm hidop anda ?
- ALLAH. greatest family. bestfrends.


2. benda terakhir yg anda beli guna duit anda ?
- roti blueberry. semalam van jual roti lalu. haha


3. dimanakah tempat anda akan melangsungkan perkahwinan anda dan apakah temanya ?
- kat kuantan and kedah kot. eeuu gile tak malu. tapi tu pon kalau mak yg kat kedah tu tak reject aku jadi menantu. haha


4. adakah anda sedang bercinta sekarang ?
- oh. kalau tipu mestilah tidak.


5. berapa lama anda akan mencintai kekasih anda ?
- ah. mane aku tawu. geli gile.


6. dimana anda selalu jumpa kekasih anda ?
- takde nak jumpe jumpe deh.


7.  novel /majalah / buku terakhir dibeli ?
- RAPI edisi november.


8. siapakah nama penuh anda ?
- NOOR ZARINA BT JOHAR.


9. antara mak dengan ayah yg mana lebih mesra ?
- mesti laa dua dua.


10. namakan org yg anda betul betul nak jumpe dlm hidop anda ?
- sume bestfrends aku time skolah and time matriculation  T____T


11. dimanakah tempat anda betul betul nak pergi ?
- aku nak pergi australia :)


12. adakah anda basuh baju anda sendiri ?
- oi. mestilah. aku dan washer machine bekerjasame okey.


13. pilih satu " peluk" atau " cium " ?
- peluk lah. hehe


14. beritahu 3 benda tentang org yg beri tag
- bestfrend since matriculation.
- budak KTR. haha
- loudspeaker tegar.


15. 5 BENDA yg disayangi dlm hidup ?
- shoes
- handphone
- bags
- jeans
- RAPI magazine


16. lagu yg anda suka and selalu dengar ?
-  evanescence " call me when you're sober "


17. bila tarikh lahir dan kat mane korg sambut tahun lepas ?
- 12 june 1989. selalunye sape punye bufday kene blanje family. so last year blanje 
family makan besar je kat kuantan:) 


18. rakan blogger yg anda nak tag ?
             MAI
            MEEKO
             FIZZA
            MEERA
              SIR


finally. korg jawab laa pulak ! HAHA.



No comments:

Post a Comment

leave ur msg guys ;)