Pages

Thursday



okey dah dekat nak sebulan tapi still tak boleh nak tido awal jugak lagi. everyniteee. sedih gile macam ni tak tawu nak buat ape dah. dah becucuk tanam dah setiap petang dah main badminton dah setiap petang supaya penat and teros tido setiap malam. umm. okey mengaku just tengok cinta kirana setiap petang ='=  tapi kenape still stayed up sampai 4 am dari dulu. kenape tak boleh jugak tido awal ? kenape ? kenape ?kecewa dgn diri sendiri.


less than 2 weeks nak balik utm KESAYANGAN semula ye. caps lock menunjukkan utm itu sangat terlalu paling penting dalam hidup setakat ni. even rase macam kalau boleh besok aje nak grad malas nye nak bukak buku lagi especially subject reading T_T   serious. dari dulu sampai sekarang still tak tawu macam mane nak adapt dengan memorizing things ni. sumpah sgt terok. kenapelah tak mintak jadi cikgu addmath dulu T_T  sampaikan haritu ade sorg member aku selak selak file sijill time aku tgh kemas bilik and ckp " hah ? BM kau dapat B4 spm dulu za ?" *dengan muke dye yg annoying gile. eh kawan aku ni buat muke tekejut beruk pulak dye. fine fine aku tak terer buat buat karangan aku tak terer hiperbola aliterasi penjodoh bilangan semua tu fine. penulisan ke pemahaman ke apejadah semua laa. bukan otak aku. gelak laa gelak. so pliz jgn cerite kat aku sejarah or whatever related semua okey kalau taknak aku buat buat tak dengar nanti. then teros point jari aku kat subject maths. see ! I got A's in maths and subjects that related to calculation since UPSR okey until now. * belagak pandang ke siling. God will never give us something if it's will not bring us the badness and the goodness :')


tapi kadang kadang aku pk jugak eh betol ke aku taip nih sebab kadang kadang aku pon tak phm ape yg aku nak bagitawu. hehe. dah dah lupekan kekurangan semua tu. tutup dengan kelebihan yang ade. cewah. oleh sebab tak boleh tido jugak malam ni so dalam otak dah tanam azam baru for sem 4. memang semangat tgh bekobar kobar gile and first day nanti class habis jam 7 pm tapi takpe sebab semangat tu paling penting. tapi harap harap semangat tak turon bile dah lapar dah ngantok dah tebayang katil kat bilik T_T




p/s : dah 3.41 am dah ngantok. satu kemajuan.

5 comments:

  1. jom kita belajar mengahafal.. hafal sifir.. keh3 :P

    ReplyDelete
  2. beb..t aku duk ngan ko kak.aku aja care2 mghafal ye..*ngehehe

    ReplyDelete
  3. aiman : haha. aku terer hafal sifir okeyy

    ReplyDelete
  4. mera : baik kau ajar aku cemane nak kurangkan tido lagi bagus. heh.

    ReplyDelete
  5. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete

leave ur msg guys ;)