Pages

Wednesday

last monday. pagi pagi lagi lagu agnes monica dah bebunyi. bising. bingit. sape pulak yg call pagi pagi nih gile mmg saje nak kacau aku kan. oh. jam dah 11 pagi rupenye. nasib baik jam 11 still dipanggil pagi. tp tu tak penting. dah laa takde name kat screen. number pulak bukan dari phone number. ade lagi yg gune public skang nih rupenye. haihh.


" helooo ? " aku menjawab sambil sembunyikan suara baru bangon tido and bengang sebab dikacau.


" helooo. cik zarina ke ? I'm from tet tet tet * sory. secreto de amor. haha. we have been received ur application for LI. and we were accepted you. you will start in may right ? so you will be send to finance department okey ? anything alright ? "


OMG ! aku nih dah laa shocked ade org call time aku tgh tido. then someone pulak call dgn tibe tibenye bagitawu aku yg aku diterime kat tempat yg aku mintak tu . tergamam gile dgn buat muke tak berape berseri. dah laa tak bagi aku cakap ape ape. sume kau je cakap straight. tapi tapi tapi ! apepon. aku sgt sgt bersyukur gile even time tu aku tak mandi pon. haha. dah laa aku dpt bahagian finance. sem depan pulak aku baru je nak belaja subject finance tu. maybe ini laa org kate rezeki  :') 


lepas je begayut dgn org tu. teros aku teringat yg aku ade hantar 1 lagi resume dekat agrobank ! adoi. tu laa rajin gile aku kan pegi buat backup. saje carik nahas. sape suruh taknak dengar cakap org pejabat. org pejabat dah cakap dah. sorg satu je surat tu. aku pulak pegi ambik 3 surat dgn member member aku. konon konon berlakon hari ni org lain. besok pakai tudong lain so org lain pulak. haha. okey. mmg time habis gayut tu jugak aku teros call agrobank mintak sgt sgt dpt cancelkan application tu. takot if both accepted. nnti utm akan pilih salah satu. tak boleh siot. nanti utm yg sukati pilihkan mane 1. so before utm pilihkan. bek aku pilih sendiri. and finally. settled ! dah canceled. hapy gile aku takde dah problem.


so adik adikku semua yg aku syg termasuklah 2 org adik aku yg dah besar gajah dah habis sekolah tu. korg beruntung sebab akak korg yg baik hati gile nih nak belanje korg tengok wyg rabu nih coz I'm very happy ! so lets celebrate it ! 

2 comments:

leave ur msg guys ;)