Pages

Tuesday

FAMILY DAY ♥



last friday and saturday ade hari keluarga tempat keja ayah kononnye macam happening gile sebab bile dengar org tua tua sembang diorg sebut hari keluarga tahun ni dekat resort. so dengan excited packed stuffs dari hari khamis lagi. then bile nak pegi my mom siap pesan bawak baju mandi kalau nak mandi pool, so cepat cepat carik bikini yg dah lupe letak kat mane tapi tak jumpe pon sebab bile mase ntah aku penah beli bikini  ='=


baru sampai (^_^)


menuju ke bilik


so petang jumaat tu betolak. baru je betolak dari rumah and 15 minit je dah sampai ='= dekat rupenye resort nih kuang aja. tak adventure langsung. sampai je teros check in bilik and teros pegi swimming pool. niat nak terjun and buat kuak dada tapi sebab ramai pulak orang dalam kolam tu juz berenang sambil control ayu tenggelam timbul and ambil gamba dalam air je. thanks to camera waterproof. u're means a lots !






malam tu ade perasmian hari keluarga. semua makan kenyang kenyang and ade cabutan bertuah dan pertandingan karaoke. ayah and fiza masok pertandingan karaoke and finally fiza yg menang dapat 2nd place tapi ayah tak menang. cemane nak menang ayah oi nyanyi lagu 60 an je haha. tapi ayah menang cabutan bertuah. bangge dapat 2 hadiah semua org dapat 1 hadiah je. haha. around 11 pm semua majlis habis and sume tido awal sebab pagi besok ade sukaneka hari keluarga.


beloved sisters

kalau takde makanan mmg aku taknak pegi !






pagi sabtu seronok gile sebab aku terasa macam semangat nak masok acara kat sekolah. terlupa diri dah besa and baru seda diri bile acara pertama ialah kutip gula gula bagi budak umor 7 tahun. 7 tahun ? aku dah 21 T__T terasa perbezaan jarak umor yang disebot. tapi tak lame tu nasib baik ade acara 17 tahun ke atas dapat jugak tunjuk skills. ade acara budak budak je masok. acara yg kaum ayah je masok. then kaum ibu je masok. then satu family je masok. lastly utk atas 17 tahun je masok contohnye makan anggur and baling bola jaring. haha. terasa macam highscool kenape takde lompat jaoh ? haha. lastly dapat jugak 9 hadiah including hamper. seronok gilee ! hari keluarga tahun ni seronok ! buat lagi tahun depan wehh !


budak budak

pn.ina, mama, pn.lily


happy new year guys ! 2011 will coming ! :)


18 comments:

  1. eh, same lah macam aku. post pasal pergi holiday. hahaha

    ReplyDelete
  2. best3...len kali wat lg eh...

    ReplyDelete
  3. wawawawawawwawahhhhh.....cun2

    ReplyDelete
  4. anonymous : eh ini saje kongsi cerita aje. btw thanks :)

    ReplyDelete
  5. cikna : sory tak dapat pegi holiday kat PD. but kitorg pegi hari keluarga kat kuantan. hehe :)

    ReplyDelete
  6. kenapa hang dgn mai p holiday ? aku tak p mana pun . kenapa ? kenapa ? kenapa ? *emosi terganggu harap maaf*

    ReplyDelete
  7. eda : takdir weh takdir. ang kena terima wehh * aku harap dapat tenangkan ang supaya sabar

    ReplyDelete
  8. wahh..bes2:)
    boleh rapatkan kemesraan antare ahli keluarga nih..huhu

    ReplyDelete
  9. hehe betol betol. family is everything :)

    ReplyDelete
  10. xpe2..muke awet mude..bole kot mnymr jd 7..
    hik3

    ReplyDelete
  11. bestnye pegi family holiday..hehhehe

    ReplyDelete

leave ur msg guys ;)