Pages

Tuesday


I wish you were here  .. heheh ( start gedik dah )



biar laa weh. bukan salu aku gedik. tapi skang aku tgh hapy. heheheheh. tu yg dok gedik sket. hehehehehehe. aku nak sgt spend a day wif someone. hehehehehe. okey. aku pon dah cam meluat bace ape yg aku tulis. mmg dah ditakdirkan aku bukan berjiwe gedik. tapi hari ni mmg aku hapy gak. tak kire. hehehehehe. semalam bufday DIA. aku baru nak hapy sebab dye dpat call free seminggu and boley call aku. tetibe aku plak dapat jugak call free seminggu ='=

ape jadahnye bagi kami bedua call free pade waktu yg same. haihhh celcom ni pon.


so now hampir 3 years we have been together. dekat nak 300 kali cerai and rujuk balik. heh. standard laa cinte utara selatan nih. nak lempang muke dah tak boleh dah. nak sepak kaki pon dah tak boleh dah  :(  ah. bile dekat je gadoh. jaoh pon gadoh. bile tak gadohnye ? dah kawin nanti ke ? hehehehehe. siyes aku meluat ngan perangai aku bile tgh gedik. haha.


p/s : cepatlah hari rabu ! hehehehehe

.

No comments:

Post a Comment

leave ur msg guys ;)