Pages

Friday

wohhoo !

dah lame gile aku tak release tension. lepas je settle satu satu assignment. ringan sket pale otak skang. now focus for final exam plak. yeay !

taktawu laa apesal aku semangat gile nak stady for final exam. aku admit. aku benci gile buat assignments. ntah. benci. haihhh  :/

haa. aku baru lepas dgar lagu ana raffali ni. teringat plak kisah cinte monyet dulu dulu. nak cite sket laa. heh.

dulu time skolah aku tak suke couple ni. tak minat pon. hee. yela kalau org suke aku pon aku tak tawu cemane nak balas. mane laa aku tawu ape tu cintan. haha. mesti bengang kan budak dulu dulu tu. padan muke korg. hee. then my first couple is when I'm in form 5. tngok. punye laa jaoh ketinggalan. dah nak habis skolah baru nak couple couple nih. tu pon couple with empty heart :)

then tak laa lame mane pon. bape bulan je. tu pon clash time aku spm. haha. bodo punye cinte
monyet. aku ingat lagi. mase tu malam spm hari kedua. aku punye laa tekun stady. yelaa spm kan. then ex bf tu boleh pulak salah anta msg kat aku. then aku reply sambil bersoal siasat. rupenye dye nak anta kat akak angkat aku. with word SYG okey. amek kau. msg pon silap anta. ape lagi. jom kite clash. haha. rupenye dye kapel dua serentak. hah. aku bile tawu. ape lagi. teros sambong stady. ade aku kisah ? haha.

dah dekat nak dua minggu exam SPM tu. ade sorg kawan aku tanye.
" kau dgn balak kau cemane ? okey ? "
" eh. aku lupe laa plak. ha. kitowg baru je clash aritu  ;) "





 kesimpulan : exam lagi penting dari mende tak berpaedah.

No comments:

Post a Comment

leave ur msg guys ;)