Pages

Wednesday

final exam





skang nih dah nak stady week. so boleh laa start nak stady for final exam. kalau tak tu. asyik mengadap assignment je laa. meluat aih. so gudluck for me and all frends yg akan, tgh and akan ambik final exam tu okeyy  :)




now aku and him dah okeyy. and now I'll try to reduced my anger and thinkkkk carefully before I want to decide something. heh. bunyik cam aku besalah plak bile gado kan. so wish me always happy with him  :)



skang nih mase tok stady and pk which negeri aku nak buat LI. kepale hotak nih pon tgh pening nak buat nak negeri mane nih. the most problem ape lagi. mestilah transport. so kena pk beribu kali nih.




so now juz focus tok final exam je. and gudluck all  !

No comments:

Post a Comment

leave ur msg guys ;)