Pages

Saturday

2.20 am



pagi pagi besok ade last test for LK subject. hapy laa jugak kan sebab word LAST tu kan. tapi parah gak laa malam nih sebab mmg betol betol malam nih focus cemane nak lukis and practice balik lukis. practising alone ? surely noppp ! nak mampos try lukis sorg sorg ? entah betol ke tak nanti. tapi bile aku nak pegi join practice lukis. tudiaa. mcam pasar ikan. sume tgh terangkan and fahamkan cemane dpt camni. cemane dpt camtu. beginilah hidup sebagai seorg pelajar  ="=




asal aku rase cam aku tak pham ape yg aku tulis kat atas ni ? aku ni fail sket bab karangan dalam BM.  patot laa BM aku rendah je. nasib baik lulus je diperlukan. kehkeh. ah tak kire. sume tu tak penting. yg penting. selagi org tak ckap dorg tak pham. aku tulis je.



.otak aku dah tepu. tak boleh nak lukis lagi. aku sedar sedar je tgn aku tgh tulis name sendiri. then lorek lorek lagi. grrr. mmg komfem terberangan sekejap tadi. heh. tak boleh nak focus lagi. then sempat pulak tulis entry untuk blog plak dah. erkk. I hate when I'm being lazy. sebab LAZY aku mesti ditahap bangang selalunye. buang mase gile. tapi bile dtg plak dah
angin monsun rajin. pergh. jgn cakap laa kan. bersinar sinar bilik aku.

okey. mase untuk lelap. akhirnye tak habis jugak aku wat latihan. haihh. gudnitee  :)

.

No comments:

Post a Comment

leave ur msg guys ;)