Pages

Wednesday

.
bile aku kecik ati aku cakap bahase kedah



pagi nih aku bangon nak p class cam biasa.
jam dah menunjukkan pukoi 9 pagi.
awai kan aku bangon ?
lepaih tu aku p bilik depan and seblah aku.
depa member class aku.
depa tgh tidoq lagi.
 agak kecik ati gak ar.
bukan takmau bagitaw takmau p class.
aku sindri salu msg salah sorg dari depa.
kalau tak p class.
anyway wlupon aku silap waktu.
pdahal class pukoi 8.
wakaka.


tapi entah. aku maleh nak pk.
depa kawan aku.
tu aku malas nk bising.
ingat sindri aa.
salu tol nak wat apa apa tak bagitaw.
nanti tngok tngok aku cam owg bodo ja baru taw.
so lepaih ni jgn salahkan aku kalau aku tak join apa apa dah.
takpa aa lepaih ni ikot sindri sindri aa.


tapi aku juz kecik ati sket jee.
:)
aku sayang korg okeyy !


.

No comments:

Post a Comment

leave ur msg guys ;)