Pages

Monday



arghhh !
lagu ni mendayu dayu..
bile termenung.
nanti aku nak nanges.
hehe.
tapi sape soh termenung ?
taknak taknak.
lepas ni aku nak tuka lagu.
nak biarkan mood jiwang ni betol betol habis.
baru aku tuka lagu rock.
baru kau taw.
haaa.
:)


sungguh aku kecewa.
aku tak stady ape pon tok test MOT isnin.
:(
aku demam panas hari jumaat sabtu.
hanya harapkan nak ahad je.
tu pon demam ade lagi sket sket.
hurmmm.
maybe ade sebab nape jadi.
tak kire.
aku nak tebus balik.
aku nak stay up every night pasni.
selagi mampu.
coz aku stady masok pale time malam je
:)


skang ni hari hari aku update blog.
sebab ape ?
tade sebab ape pon.
juz rase mcam byk bende aku nak luahkan.
aku tak luahkan kat sape sape.
dgn menaip ni aku boleh kuarkan sume all out.
and betol lah.
ni lah caranya...
:)



No comments:

Post a Comment

leave ur msg guys ;)