Pages

Tuesday

FEDUP + GIVEUP

YOU.
kdang kala kite rase bahagia sgt.
tapi kdang kala kite rase sakit sgt.
and now. sakit tu dtg lagi.
tak tahu mcam mane nk luahkan.
telampau sedih.
telampau...




YOU.
thanks sebab memahami.
hanye U sorg yg paling memahami.
tapi.
bile gado lagi.
masing masing dah penat.
terlalu penat...




YOU.
bukan terlampau cemburu.
bukan terlampau mengongkong.
bukan terlampau marah.
bukan terlampau benci.
tapi kalaulah U fham.
ianya terlampau syg..




YOU.
bukan sedih bila ade org lain dlam hbungan.
tapi terlampau sedih bila U sendiri lebihkan org lain itu.
bukan sedih bila kita nak berpisah.
tapi terlampau sedih bila U terima perpisahan itu.
bukan sedih bila kita selalu bergaduh.
tapi terlampau sedih bila U dah tak nak ambil tahu.
and bukan sedih bile kite decide nak jadi kawan.
tapi terlampau sedih bile U boleh terime semuanya mcam tu je.
sedih...




aku akan pergi.. smpy kau tak tahu mane nak carik dah...crying...
sebab tu yg terbaik.. buat U.. I tak pndai nak berkata kata. 
sbab I'm not that type. tapi. hanye kat sini je I can tell my feeling. 
my sincere. I dah puas menangis... and from now. 
I'll stop crying. I cube ignore U. and akan try to lost contact dgn U. 
when U decided to choose Ur friendship than Ur
relationship. I decided to stay away from U... and I juz hope I can do it.
.......

No comments:

Post a Comment

leave ur msg guys ;)