Pages

Saturday

MY BAD BEHAVIOR

nak cite nih. bace ye bace. heee :)) 


perangai buruk 1 : okey. actually. teros terang. aku jenis tak share sumting ngan org. yg paling pantang. makanan. jujor sgt aku ckap. aku geli. not me only. sume adik bradik aku mcam nih. aku pon tataw kenape. tapi kalau kitorg kitorg je share takpe. tapi ngan org lain lak tak leh. so bile je aku kat KMK. OMG. ramai ramai mkan maggi lam satu bekas laa. pinjam brg brg kite laa. mcam mcam laa. when my friends ask to join them. sorry. I can't. nmpak mcam mengade je kan ?but I was grateful dpat kwan kwan yg SUPERB. started from dat day. they had changed me a lot. and aku skang dah boleh mkan same. minom same. tido tido same. pelok pelok same. weeeheee. tapi tu laa hakikatnye. hei. before ni kalau aku share air ngan sape sape aku tebalikkan straw okey. now tak lagi. :))




perangai burok 2 : haa. aku suke TIDO ! kalau tak suke lantak laa kan. tak kacau tido korg pon. aku ni tido melampau ya amat. kalau tido tengahari tu. bangon bangon dah besok dah.. haha. tipo je. tu mati dah. tapi siyesly aku kuat tido. pas bngon tu plak. buat plak kan muke bengang. padahal tade sape carik pasal  pon. haha. tapi aku penah tido lame gilee. start tengahari smpy mlam. then bgon jap g toilet. then sambong balik. pastu pagi esok tak tak boleh nak tido tido dah. rase mcam tak kenal dah ape tu ngantok. tu laa sebab eyebag aku besar tu. T___T




haihh. da laa tu. asyik cite sal perangai buruk je. nak tak bace sal perangai aku yg paling baik plak ? nak kan kan ? tapi byk laa.. cemane  ? haha. da la. penat nak taip dah. adios.



No comments:

Post a Comment

leave ur msg guys ;)