Pages

Monday

hoye hoye !


harini kite story about JOM HEBOH pulak. (^_^) V


ptg smlam. aku and my second sis, Fizaa pegi JH. disebabkan whole family aku malas pegi. kami bedua je lah yg pegi dgn excitednye. oleh disebabkan jam yg terok. my dad drop kitorg kat tgh jlan raye. haha. tu pon aku ragu2 nak turon. tgh jalan tu wei. tp disebabkan jam yg boleh memandu sambil boleh bace paper,  ayah aku drop kat tgh2 jam je laa. haaa. siap boleh rilek2 je lintas jlan tanpe takot2. sbab kete sume ta begerak. superb laa jalan kuantan













smpy2 je JH. aku da nampak tomok dulu. pe lagi. aku tros tarik tgn adik aku pegi tgk. haha. mmg nmpak muke dye malas lyan aku. sape soh kuar ngan aku. haha. then jumpe lak kwan lame kat matrik. pe lagi. jalan2 and snapping pitcha laa. thanks ya MIRA. rindu gile coz lame ta jumpe kau. T_T










bile rase cam da nak sempot sbab sesak kat pdang tu. aku ngan Fizza gerak g East Cost Mall pulak. sejok sket. nak suroh ayah aku jempot pon. jam wei. kesian pulak. malam nanti lah baru suroh. lengang sket jlan raye. tapi cet. ECM pon ramai gak org. so kami lepak2 and makan2 je laa.. 






orait. dats all. kau dah nak balik U next week kan Fizza ? T_T   I will missing U

No comments:

Post a Comment

leave ur msg guys ;)