Pages

Saturday


Pagi2 lagi aku da pegi UMP coz nak lepak ngan my besties, fara. bile aku smpy je aku tros kol laa dye. 10x aku kol xangkat2. nak sedapkan aty tanak laa pk dye tgh tidow lagi kan. tngok2 dye mmg tgh tidow. cet. kejam kau fara. seb bek aku baik haty lagi. aku pon jlan2 laa kat UMP dulu tnggu ko siap yg stgh jam tu kan. kol seblas stgh gak laa naik bas UMP tu. seb bek aku tayah bayar pape coz dye JPP pengangkutan. haha (^_^)

gerak2 g East Cost Mall jom..ramai gile plak ai org.  jom gerak g tngok movie.. best gile movie nih. ala2 komedi romantik. hehe...


 


then jlan2 pusing ECM tu bepuloh2 kali, aku pelik tol ngan kau nih asal kaki kau ta letih ah? penat woO. haha. ingatkan kau ta kuat jlan tapi same je cam aku. tapi ta kisah laa kan sebab kite jumpe pon setaon skali kan. anyway len kali kite lepak lagi okey? kite ajak mimi and syikin plak bagi lengkapkan geng SMZF.....(^_^)

No comments:

Post a Comment

leave ur msg guys ;)