Pages

Sunday



hah. harini sambong lagi blogging. ni pon atas pemintaan sowg membe aku nih. aku da laa mlas gile nak menaip nih.dye plak nak bace ape aku tulis. hah. ni aku tulis khas tok kau SYUD. urop besa saje bagi kau femes sket. haha. membe aku sowg nih baru je aritu lepas operate mata dye. mesti sakit kan SYUD. haha. kau jgn marah taw aku tulis name kau hurop besa. aku prihatin. lame ta jumpe kau. mesti kau makin hansem kan. ( bak kata mai ). aku sgt laajeles bile salu dgar kau pegi poye - poye ngan ikhwan ke zakwan ke sape2 lah kan. waaa. bile lah pulak kan aku nak hang out ngan kau naik kete kau pulak.


nih tok MAI pulak. congrats sebab result kau gempak wei. alaa. kalau result kau x gempak bukan kau lah tu kan. kau mmg kau. tahun 3 nanti aku mntak kolej dekat ngan kau okey? bley laa kite jumpe pelok2. aku teringat plak bile aku dok blek kau kat KTR dulu. mlam tu time tingkap kau kena ketok. HAHA. aku ta leh bygkan muke kau cemane. gangster tapi penakot rupenye. HAHA. sory laa ye. tekutok plak. 


okey lah SYUD and MAI. len kali aku masokkan gmba kowg plak ye. ni pon SYUD soh taip kan. aku taip jugak laa. daa~


p/s : SYUD : kemslam kat piti eh wei. haha
       

No comments:

Post a Comment

leave ur msg guys ;)