Pages

Tuesday



tesangat laa lame x blogging.........(^_^)


anyway. msok hari ni da  kire2 smnggu jugak laa aku kat umah. ta dpat nk tentukan bape hari da sbab malas nk tngok
kalendar. hehehe. well keje aku mcam biase lah kan. bngon lmbat. mandi. mkan. tngok tb. tidow lmbat. then bngon lmbat
balik and sterusnya. da mcam xguna je aku ni. adei...


dah2. start besok aku tanak da bngon lmbat. alarm hanset tu mmg aku letak betol2 laa dekat ngan telinga aku nih. 
xpon aku tidow pkai handfree je. haha. bodo. org lain boleh je bangon. sgt benci laa cmnih. nape laa aku ta reti2 nk
bngon awal. pemalas. xkenang budi. hah. amek kau...


hari ni nak cite sal bangon lmbat je. contoh orgnye dah ade dah ni. penulis blog ini. campor ngan fakta skali. hah.
mmg terok laa aku nih. kalau time stady kat matrik or U mmg komfem laa aku skip klas kol 8 nih. skip tu cam baik je
bunyi. senang kate aku ponteng laa. pastu bley plak wat senang aty. mcam xbesalah. then bile kumpol2 credit hour
yg aku ponteng tu. mau x cuak. xpasal2 kena pnggil jumpe lecturer. haha. bodo lagi skali....adei..


tape2.aku cabar diri aku bngon pagi gak esok. ta kire. kalau aku xbngon gak pagi sok. aku nk potong rmbot ni. waaa. tamau.
tuka2. aku nk joging 1 tman nih.... eceh. blah ah. haha... Y(^_^)Y

No comments:

Post a Comment

leave ur msg guys ;)