Pages

Thursday



statistic ouh statistic...

aku suke belajar kau..jadi aku harap besok kau senangkan aku okey...? :)

finally next week tnggal lagi satu paper je. mcam da nak gile dah menjwab2 paper final. xsaba nak pack sume buku masok dlm kotak. haha. melampau. stady sket je tapi merungut yg lebey. well skang aku tgh fikir ape aku nak wat cuti 2 bulan akan dtg ni...hmm...akan ku fikirkan. harap2 tade laa aku dok umah je. sbab sgt buang mase.


yeah ! wlupon isnin ni adelah last paper. tapi aku nak pack barang2 jugak. semngat nak balik lagi kuat dari smngat nk stady. haha. kesian kat subjek tu. sape soh dok last2 time org nak balik. i'm packing early coz my mom will fetch me on the time. and i don't want be late. :)



No comments:

Post a Comment

leave ur msg guys ;)