Pages

Monday



~ Jgn tunggu org yg belom tentu lagi sukakan kita..tapi pegilah pada Org yg sudah tentu sygkan kita ~

tapelah..maybe Org yg aku suka ni tak serasi pOn ngan aku and maybe bukan dye Orgnye untOk aku.chill babe aku penah gtaw dye kan then dye juz diam and say nothing bOut dis.sO..?fham2 sindri ah...:) anyway.chapter airmata Or whatever nih da lame ditutOp,saje nak rewind sket2.okey tutOp cite nih cOz ending dye dah tahu dah.kitorg still kwan hapy2.ngeh3.tu mende biase lah kan.juz take it easy and make it simple.

hah.ni lagi sOrg.siyesly lawak gile sbab perangai kami mmg 99% betukar.ahaha.rasekan lah haha.mmg ape yg aku salu wat dulu and ayat2 aku and prangai aku lah, skang dye plak yg wat sume tu.then prangai dye lak sume ade kat aku.xreti nak explain tapi aku ngan dye je fham.haha..gif me more time to think bOut u Okey..? :)

bile boring2 xbest lah kalau xcarik pasal kan kan.hee~ mesti nak gadO gak ngan sesape lah.i mean gadO kasar2 pOn ngan membe2 je.yg tade simpan lam ati je...:)  hidup ini indah jadi jgnlah kita jadikannye sunyi and boring cOz kite yg tentukan ape yg kite pilih dlam hidup ini..............:)

p/s : ni lah yg aku merapu bile jam dah kol 2.47 pagi time boring n xleh tidow

No comments:

Post a Comment

leave ur msg guys ;)