Pages

Saturday

Counting days……:(

sedar x sedar lah kan juz tinggal 16 hari je lagi before nk final exam…for sure lah aku x ready lagi…urgghh.tape2..settlekan sume keje dulu then baru aku start bukak buku tok stady…abes je keje sume.mmg library lah tempat lepak aku plak pasnih kan…padan lah muke aku kan…biar xcukop tido(pdahal salu je lebih tido) biar penat smpy demam sal nak stady punye pasal.ni final nih..yg penting do the best nk final nih.pasnih da cuti 2 bulan dah…kan dapat rest tu…gud luck for me…insyaallah…(^_^)

- Daftar subject

- Assignment group statistic

Test 2 statistic

- IT individual presentation

- Presentation TITAS

- MYline

Compile BI

- Daftar ko-ku


No comments:

Post a Comment

leave ur msg guys ;)