Pages

Tuesday


Alright.…aku nak wat pengakuan….harini aku rase tol2 cam nak nanges…….:(

I dunno why…maybe I’m being more sensitive dgn keadaan sekeliling…wanna know their factors….??


- My nicely friends…
- Final exam…
-A lot of misunderstanding….
-Last minute ssignment…
-Stupid things bout feeling..

Tension sgt2 bile dah mnggu2 terakhir nih…nape sume org cam da berubah??ntah laa…org hanye akan ingat keburukan kite jer…kebaikan n hapy2 tentang kite no one appreciated…dats okey…to be an adult, I need to faced all of dis.. dats what my mom already said dis morning.. tapi mmg aku kecik haty sgt…aku nmpak dowg try avoid aku...tape…aku fham..kwan laa kowg2 je k …org kate, berat mata memandang berat lagi bahu yg memikul…one thing dat I forgot…aku terase yg tahap kesabaran aku skang dah byk berubah…skang aku cam dah boleh mngalah…tade rase pon nak ngamok2 n berdendam sgt dah..mybe ade g…tapi byk dah ilang….:) syukor sgt2…tape laa…the most important yg aku kena pk skang 1 je…FINAL EXAM…stady…stady…n stady…tu je keje aku skang...i hope I will found a lot of frends yg memahami n 1 kepale ngan aku…..T_T xkisah laa bile2 pon..n I hope I will found some1 special yg memahami n menyayangi aku…eventhough org salu tngok aku hapy2 n gelak2..aku sdey kalau ade something jadi kat aku n kwan2…tapi aku syg sgt sume kwan2 aku termasuk kwan2 aku yg penah aku gadoh or my rumet yg penah aku gado terok…memafkan lebih baik dari berdendam…..….:)


No comments:

Post a Comment

leave ur msg guys ;)