Pages

Monday


Skudai,JB - 3 org budak yg baru abes test kuar ptg smalam tok release tension.kira2 jam 5.30 ptg smlam, budak2 itu tnggu bas free dtg tok jempot mereka di dpan k9.wlupon bas free agak lmbat, mereka snggop tunggu demi xnak membazir (gile kedekot). Sume penumpang telah turon di Jusco manakala hanya 3 org budak itu sahaje dengan banggenye turon di Umall.(nmpak ngat Umall tade org nak g). Sesudah mereka smpy, mereka tros pegi ke atm tok kuarkan duit.baru mereka tahu duit mereka bukannye ade.hehehe..mereka berjlan2 di dlam giant untok beli brang2 yg dah abes.sbab mereka xwat list dulu, maka mereka terlupa membeli beberape brang lain yg dah habis.tapi mereka ingat pula brang2 yg xpenting sperti tshirt2 yg cantik.ngeh3..sesudah itu.mereka usha movie2 yg ade ditayangkan disitu. Kerana movie2 sume agak bosan, mereka cancel tok tngok wyg (g ari rabu lagi murah sbenarnye).then mereka tros msok karoke tok melalak. Abg tu sempat plak wat lwak ngan mereka.jadi 1 penumbok telah ditunjokkan oleh za (ehem2).za tu slah sorg drpd mereka yg agak comey.yg lain ialah nana dan su (comey gak la). Time mereka tgh nyanyi pulak, dtg lagi 3 kwan mereka untok nyanyi jugak.lagi bising blik karoke tuh.nmpak ngat sume melalak sbab tension.habis je melalak sume g myg (alhamdulillah).then mereka troskan perjlanan ke jusco.lom balik lagi.awal g..wlupon mlam tu ade meeting sbenanye, tapi mereka mlas nk balik kolej.mereka g mkan2 kat pizza hut.yeah..! sume belagak nak order byk sbab lapa tapi last2 sume xabes.mereka sume mmg membazir.tgh mlam nanti komfem mereka sume kebuluran nanti.cayela..ok2.sambong2.bile dah abes mkan, ketiga2 budak itu berjlan2 melihat – lihat tshirt2,beg2,kasot,dan abg2.(erkk). usha2 sket je k.akhirnye, mereka bertiga kuar dari jusco itu jam 10 mlam.mereka tnggu bas free untok pulang.mereka sume letih dan penat jadi mereka akan keluar lagi pada lain kali.sekian untuk hari ini….=)


No comments:

Post a Comment

leave ur msg guys ;)