Pages

Thursday

Harini pewot xsihat..=(

Xbleh nak wat pape keje.sakit gile ah.nak stady pon xleh.2 ari g de killer test lak.bencinye..!aku bleh baring smbil bukak buku.dah mcam org sakit je dah plak ai.xkire.mlam ni sakit2 pon kene gak g lib.kat situ je aku bleh concentrated stady.mmg fail laa aku kalo baring cmnih je.mama aku salu pesan.jgn tido pas subuh.t rezki lari.then mama pesan lagi.rezki tu bukannye hanye duit.rezki tu gak kesihatan yg baik dan keluarge yg bahagie.bestnye laa aku dgr mama ckap cmtu.ni sah2 aku salu tido pas subuh.then mule laa salu nantok lam klas laa.pelupe laa.asyik x bermaye laa.slah aku gak sumenye.xnak dgr ckap org tua2..pagi2 lagi dah de kuiz online tok IT.hehe.aku wat lam blek je laa.x larat dowh nak g klas then online.same je wat kat lam blek pon.sakit sgtpewot nih ha.yg penting aku submit gak.hehe..slere xde nak mkan pape arinih.kang dah nak mlam japg,aku start kebuluran laa nih.komfem dah.badan kering.mkan byk.tapi xnek2 gak.kdang2 bile pk lek.satu advantage gak tok aku.hehe.kuros itu cantik.tu aku laa yg kate.x ke?hehe..depends laa pada org yg memandang.yg penting sihat sudah..bagi aku.biar xcantik.tapi orgnye kemas dan pembersih.slekeh laa kalo pkai mekap kebaju rambu2 ke tapi pdahal pengotor.eeeuuu..ade ke?ade2.tp stakat nih xde lagi laa kot yg cmtu.coz dah lumrah.perempuan itu suke bende yg cantik.then dorg mesti nak jadi cantik gak..kurus itu byk penyakit ke?dah kurus pon kne bersenam gak ke?cam soklan bodo kan?tapi tu laa soklan2 yg salu aku pk dulu.sulu aku ingat kurus nih dah mmg beruntung.sihat.cantik.nak carik saiz jgn ckap laa.senang gile ah.tapi..RAPI salu kuarkan sal kesihatan.kecantikan.n tips senaman.ahha.!aku syg magazine nih laa.mcam2 bende baru aku dpat.smpykan tip2 tok underweight cam aku pon ade.caya laa..senaman itu penting.wlupon aku kuros gile.tp bile aku besenam.peloh kuar.selera mkan bertmbah.nanti baru laa aku akan mkan dan mkan untok tmbakan berat bdan.yes..!aku ske ayat tu.bukan juz ambik pil2 nak tros nek bdan je.cam yg aku salu wat dulu.wahh.pecah rahsie.rmai gak ckap kat aku,dah kuros tu dah la.watpe laa nk jadik gemok lagi.hello..aku bukan nak jadik gemok.k.aku nak jadi sihat.dats y laa aku bace magazine nih..salah satu info yg aku suke ialah psal breakfast.

 PENGAMBILAN SRAPAN ADALAH PENTING UTK OTAK.KAJIAN MNUNJUKKAN SRAPAN ADA KAITAN RPAT DGN KECERDASAN MENTAL.SCARA RNGKASNYA,IA MEMBERI KESAN POSITIF KPD AKTIVITI OTAK KERANA ANDA AKAN JADI LEBIH CERGAS,PEKA DAN FOKUS APABILA MENGAMBIL SRAPAN.BIARPUN HNYA MENGAMBIL SEKEPING ROTI DAN SECAWAN KOPI.

No comments:

Post a Comment

leave ur msg guys ;)